Skylt Lak: Ultra mat en een onbehandelde look

Naast de meer traditionele vormen van parket renovatie (zoals schuren en lakken of oliën), kunt u bij ons ook terecht voor de meer bijzondere varianten van vloerherstel. Zo kan team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren uw parketvloer schuren en voorzien van Skylt lak. Dit middel is steeds gewilder, vooral vanwege het optische effect dat hiermee gecreëerd kan worden. Skylt zorgt namelijk voor een zeer gematteerde aanblik aan het parket en doet voorkomen alsof het hout volledig onbehandeld is. In werkelijkheid is uw houten vloer overigens ontzettend goed beschermd tegen vervuiling en beschadiging.

Rigostep Skylt: Hoogwaardige PU Lak

Voor het Skylten van uw houten vloer gebruiken we uitsluitend het topmerk Rigostep. Dit merk staat aan de basis van de zeer hoogwaardige polyurethaan lak, die gekenmerkt door diverse voordelen. Zo is uw parketvloer dankzij de Skylt lak zeer slijtvast en bestand tegen allerlei vormen van vervuiling. Hiermee is het een duurzame keuze voor de afwerking van uw vloer. Bij goed onderhoud blijft de beschermlaag jarenlang intact. Overigens is Skylt verkrijgbaar in twee varianten: Original en Titanium. Team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren helpt u graag bij het maken van een keuze.

Vakkundige parket renovatie met een Skylt lak afwerking

De parket renovatie specialisten uit Deventer verzorgen voor u met alle liefde een vakkundig vloerherstel met behulp van Skylt lak. We zullen eerst uw gehele vloer schuren in drie fases, zodat onvolkomenheden en schadeplekjes worden verwijderd. Vervolgens brengen we twee lagen Skylt lak aan, zodat het middel perfect dekt. Vervolgens kunt u uw vloer het beste 14 dagen laten drogen. Dit houdt in dat u het parket in die periode niet moet reinigen of nat behandelen. Op deze manier kan de Skylt goed uitharden en zijn beschermende werking optimaal uitvoeren.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Periodiek onderhoud met: Skylt Conditioner

Nadat uw vloer geschuurd en behandeld is, is het belangrijk om het hout en de beschermlaag op peil te houden. Dit doet u door uw parket regelmatig te onderhouden met de speciale Skylt Conditioner. Dit middel is verkrijgbaar als normale flacon en als spray en helpt om de Skylt coating schoon en intact te houden. Voor meer informatie over vloeronderhoud bij Skylt kunt u ons natuurlijk altijd om advies vragen!

Skylt lak afwerking? Vrijblijvend advies op locatie!

Wilt u meer weten over de diverse opties omtrent het schuren en Skylt lakken van uw houten vloer in Deventer of omgeving? Sein ons dan snel in, zodat we bij u kunnen langskomen voor een vloerinspectie en adviesmoment. Onze parket specialisten kunnen dan de kwaliteit van uw parketvloer controleren en u nauwgezet informeren over de beste vervolgstappen. Team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren is er voor zowel parket onderhoud als parket renovatie, dus schroom niet om gebruik te maken van onze kennis en expertise! We horen graag van u en staan klaar om aan de slag te gaan met het algeheel restaureren van uw houten vloer.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button