Parket Schuren en Hardwaxen

U wilt een nieuwe aanblik voor uw bestaande houten vloer? Daar kan team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren u uitstekend bij helpen! We bieden u de keuze uit een drietal verschillende behandelingen voor het volledig renoveren van uw uitgeleefde parket. Eén van de fraaie opties is het parket schuren en hardwaxen op professionele wijze. Hierbij wordt de parketvloer eerst zorgvuldig geschuurd en op die manier volledig ontdaan van allerlei beschadigingen die uw vloer zwakker kunnen maken. Vervolgens gaan we over tot het hardwaxen van uw houten vloer.

20 Jaar ervaring in het schuren hardwaxen

Met ruim 20 jaar ervaring in het parket schuren en hardwaxen zijn wij de beste keuze voor het uitvoeren van uw houten vloer renovatie in Deventer. Ons vakmanschap combineren we met de inzet van de beste middelen en machines, zodat we het allermooiste resultaat kunnen verkrijgen in uw woning. Uiteraard hoort bij ons werk ook het adviseren van u als klant. We geven u graag meer inzicht in de mogelijkheden van een vloer renovatie bij u thuis en kunnen u exact vertellen waar uw parket behoefte aan heeft.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor hardwax olie

Het laten uitvoeren van parket schuren en hardwaxen is een heel mooie en gemakkelijke manier om uw huidige vloer volledig op te knappen. Daarnaast is een vloer renovatie door ons team ook uiterst betaalbaar. Het professioneel laten herstellen is aanzienlijk voordeliger dan een nieuwe houten vloer en het resultaat is hetzelfde. Dankzij een behandeling van schuren en hardwaxen komt uw parket er als nieuw uit te zien en ook is zijn conditie geheel hersteld. Kies daarom vandaag nog voor een vakkundige reparatie en opfrisbeurt door de mannen van Parket Schuren Deventer.

Voordelen Parket Schuren en Hardwaxen

Dankzij een behandeling van parket schuren en hardwaxen is uw vloer voortaan ontzettend goed beschermd tegen vocht en vloeistoffen. Daarnaast werkt de hardwax toplaag vuil- en stofafstotend, zodat uw parket langer mooi en schoon blijft. Bij goed gebruik en onderhoud van de vloer gaat hij tot wel decennia langer mee. Verder kan uw parket worden voorzien van een beschermlaag in vrijwel iedere denkbare tint. Bekijk onze kleurenwaaiers om de perfecte kleur hardwax te vinden voor in uw interieur.

Onderhoud Tips voor een hardwax vloer

Na de voltooing van parket schuren en hardwaxen bij u in Deventer, is het zaak om het resultaat te behouden. Dit doet u door uw vloer zo veel mogelijk stofvrij te houden. Gebruik hiervoor de parketstand van uw stofzuiger of veeg het vuil en stof met een zachte bezem weg. Een onderhoudsmiddel als Wisch Fix reinigt uw vloer grondig en valt goed te combineren met een geconcentreerd reinigingsmiddel op alcoholbasis. Met behulp van onderhoudsolie kunt u er daarna voor zorgen dat de beschermende coating op het parket intact blijft. Wilt u meer weten of de producten gelijk bestellen? Vraag onze specialisten dan snel om advies.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button