Parket Renovatie

Bij ons bent u op de goede plek voor alles wat te maken heeft met houten vloeren verfrissen en geheel herstellen. Zo kunt u onder meer kiezen voor een algehele parket renovatie door onze doorgewinterde experts. Het renoveren van uw houten vloer stelt u in staat om op een zeer betaalbare manier een parketvloer als nieuw te krijgen. We herwaarderen simpelweg de huidige vloer en geven hem een frisse nieuwe kleur. Bij schade en vuil aan uw parket is een professionele herstelbeurt de ideale oplossing, dus bel of mail ons vandaag nog voor advies, voor een offerte op maat of voor het maken van een afspraak.

Parket Renoveren met 20 jaar ervaring

Ons team van parket specialisten heeft ruim 20 jaar ervaring met parket renovatie en onderhoud in de gehele regio Deventer. We kennen de kneepjes van het vak en stemmen onze methoden perfect af op uw vloer. Hierdoor gaat uw parket stralen als nooit tevoren en kunnen we de conditie en kwaliteit van de vloer behouden voor de komende decennia. Al onze parketteurs hebben een vakopleiding afgerond en beschikken over de nodige certificeringen. Topkwaliteit gegarandeerd dus! Neem vandaag nog contact op met het team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren voor een vakkundig advies. 

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Aanhelen (en opnieuw schuren en behandelen)

Door een parket renovatie uit te laten voeren in uw woning in Hanzestad Deventer kunnen we ook uw parket aanhelen. Deze term houdt in dat we beschadigde oude vloerdelen kunnen vervangen door nieuwe exemplaren, die we geheel naadloos op het bestaande parket laten aansluiten. Deze methode is ook ideaal als u een aanbouw of serre heeft laten maken. Het nieuwe woongedeelte wordt voorzien van een parketvloer in dezelfde uitvoering en kleur als het parket dat al in de rest van uw woning ligt. Door de het parket te laten schuren en behandelen, zorgen we ervoor dat de kleur en de kwaliteit op alle plaatsen gelijk is.

Parket Renovatie uitgevoerd door dé Specialist uit Regio Deventer

Voor het beste resultaat is het verstandig om een parket renovatie te laten uitvoeren door een regionale specialist, zoals Parket Schuren Deventer. Niet alleen beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring omtrent het herstellen van uw houten vloer, maar ook werken wij met de beste professionele schuurmachines en vloercoatings. Onze apparatuur wordt altijd nauwkeurig afgesteld op uw vloer, zodat we hem doeltreffend kunnen behandelen. Een extra voordeel van team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren is dat wij als plaatselijke expert altijd dichtbij zijn en u dus optimaal van dienst kunnen zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw parket renovatie

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van een houten vloer renovatie bij u thuis? Dan kunt u via onze website heel gemakkelijk een offerte op maat aanvragen. Na het invullen van uw gegevens en wensen komen we zo snel mogelijk bij u terug met een afgestemde prijsindicatie die aansluit bij uw voorkeuren. Gaat u akkoord, dan kunnen we doorgaans al heel snel aan het werk gaan met de renovatie van uw parketvloer. Vul dus snel ons offerteformulier in!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button