Parket Schuren en Lakken

Al vele honderden jaren leggen mensen houten vloeren in hun woning. Niet alleen omdat het materiaal erg praktisch is, maar vooral ook vanwege de sfeer die een dergelijke vloer met zich meebrengt. Tegenwoordig is er de moderne parketvloer, die verkrijgbaar is in vele soorten en maten. Wilt u uw bestaande houten vloer eenvoudig en voordelig laten opwaarderen? Kies dan voor een professionele behandeling van parket schuren en lakken door uw lokale team van specialisten uit Deventer! We geven uw vloer een complete make over en maken hem klaar voor hernieuwd intensief gebruik.

20 Jaar ervaring in het schuren en lakken van parketvloeren

Team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren is al meer dan 20 jaar actief in het vak en weet dan ook als geen ander hoe het mooiste resultaat bereikt kan worden. We zetten een machine voor stofvrij schuren in en werken uw parket af met de beste kwaliteit lak. In gemiddeld 1 tot 2 dagen kunnen we de gehele parketvloer renoveren op de manier die u aanspreekt. Voorafgaand gaan we natuurlijk eerst met u in gesprek om te achterhalen wat uw exacte wensen zijn. Zo kunnen we u de houten vloer van uw dromen geven. Maak vandaag nog een afspraak voor het parket schuren en lakken bij u thuis!

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor parket lak?

Parketlak is niet alleen een goede beschermer voor houten vloeren, maar ook is het ontzettend veelzijdig. U heeft de keuze uit tientallen kleuren en uit diverse uitvoeringen, zoals mat en glanzend. We voeren het parket schuren en lakken op een vakkundige wijze voor u uit, zodat het perfecte eindresultaat ontstaat. De kwaliteit en de prachtige uitstraling van uw houten vloer blijven behouden en uw parket zal nog langer meegaan.

Voordelen Parket Schuren en Lakken

Parket schuren en lakken in uw woning in Deventer heeft vele voordelen. Zo is het een ideale manier om af te rekenen met een beschadigde of ernstig vervuilde vloer. Deuken, putten en krassen worden volledig verwijderd. Onze parket professionals zorgen voor een goede bescherming door het aanbrengen van topkwaliteit lak in meerdere dunne lagen. Tevens kunnen we op deze manier de uitstraling van uw oude parket veranderen, door een compleet andere kleur toe te voegen.

Onderhoud Tips voor een gelakte vloer

Voor het behoud van uw vloer na het parket schuren en lakken, doet u er goed aan om onze tips met betrekking tot het onderhoud op te volgen. Eén van de belangrijkste aspecten is het regelmatig verwijderden van los vuil, zoals zand en stofpluimen. Doe dit elke dag of toch minstens een paar keer per week. Voor het verwijderen van vastzittend vuil kunt u een mix van parketreiniger met water gebruiken (circa 60 cc reiniger op 5 liter water). Om de vloer extra te voeden, kunt u vervolgens polymeer gebruiken. Wilt u precies weten welke middelen passen bij uw type vloer? Vraag dan onze parket experts om advies!

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button