Parket Onderhoud

Parketvloeren staan prachtig in alle soorten interieurs. Van landelijke woningen tot moderne stadse appartementen en van rijtjeshuizen tot traditionele woonhuizen, allemaal worden ze nog mooier met een houten vloer van topkwaliteit. Beschikt u reeds over een dergelijke vloer, maar ziet u steeds meer verontreinigingen of beschadigingen op het vloeroppervlak? Dan is het nodig tijd voor parket onderhoud. Dit kunt u het beste overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf, zoals team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren. Wij beschikken over de juiste middelen en materialen om uw parketvloer er weer helemaal bovenop te krijgen. Maak snel een afspraak per mail, via de telefoon of middels het handige online contactformulier.

Periodiek Parket Onderhoud houd uw vloer topconditie!

Vakkundig parket onderhoud door uw lokale team van experts stelt u in staat om nog langer met uw bestaande houten vloer te doen. Onze servicebeurten en behandelingen van parket schuren zorgen ervoor dat uw houten vloeren tientallen jaren extra meegaan. Door aanwezige schade en hardnekkig vuil weg te halen, worden alle zwakke plekken in het hout voorgoed verwijderd. Uw parket blijft hierdoor nog langer in topconditie en zal vrijwel niet opnieuw beschadigen of vervuilen.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer

Professioneel parket onderhoud in Deventer zorgt er dus voor dat de levensduur ervan aanzienlijk verlengd wordt. Daarnaast is het ook een hele fijne methode om uw vloer een make over te geven. Na het grondig reinigen van uw houten vloeroppervlak, kunnen we het behandelen met een afwerkingsmiddel naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor Skylt lak, olie, hardwax of vloerlak in een lichte dan wel donkere tint in glans of mat. U hoeft dus zeker niet voor het oude kleurtje te kiezen, maar kunt eenvoudig en snel een geheel andere look aan uw vloer geven.

Stap 1 – De parketvloer schuren of reinigen

Stap één van de behandeling is het compleet reinigen van uw parketvloer. Dit doen we uiteraard met de beste professionele middelen die er zijn. Onze producten zijn niet agressief en zullen uw houten vloer niet beschadigen. Integendeel, dankzij het reinigen komt de oorspronkelijke schoonheid van uw parket weer helemaal naar voren. Geniet wederom van een houten vloer als nieuw en dat voor een fractie van de prijs van nieuw parket! Let op: is er oude parketlak op uw houten vloer aanwezig? Dan kunnen we dit niet verwijderen middels het parket reinigen. Wel kunt u opteren voor een behandeling van parket schuren.

Stap 2 – Onderhoudsolie Aanbrengen

De tweede stap in het parket onderhoud is het toevoegen van een goede, zeer krachtige onderhoudsolie. Dit middel voorkomt dat nieuw vuil zich aan uw vloer gaat hechten en houdt het parket zo langer mooi. Tevens gaat de olie verzwakking van het hout tegen. Vanzelfsprekend heeft u bij ons de keuze uit vele verschillende soorten onderhoudsolie voor het bereiken van precies de juiste finish. Maak snel een afspraak met één van onze parketteurs voor het uitvoeren van parket onderhoud op korte termijn.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button