Parket Schuren en Oliën

U wilt uw houten vloer in Deventer op een betrouwbare manier laten renoveren? Kies dan voor parket schuren en oliën door ons team van ervaren specialisten bij u uit de buurt! Met onze kennis, expertise en ervaring die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld, gaan we aan het werk om uw houten vloer met gebruikssporen en schade volledig te herstellen. Hierbij gebruiken we onze professionele apparatuur voor stofvrij schuren, waarmee we uw parket snel en allergievrij kunnen behandelen. Vervolgens krijgt uw houten vloer een nieuwe beschermlaag van hoogwaardige olie.

20 Jaar ervaring in parket schuren en behandelen van vloeren

Onze mannen hebben meer dan 20 jaar ervaring in parket onderhoud en parket schuren. Hiermee behoren we tot de absolute top in de wereld van parket renovaties. Laat team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren bijstaan met ons uitstekende advies op maat en laat u verbluffen door ons vakmanschap bij het repareren en verfrissen van uw parket. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, voeren we het parket schuren en oliën altijd uit met de meest hoogwaardige soorten olie. Natuurlijk is er volop keuze qua kleuren en uitvoeringen. Hiermee krijgt uw parketvloer precies de uitstraling die u wenst.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Oliën

Een weloverwogen keuze voor parket schuren en oliën in Deventer en omstreken door ons team maakt uw oude houten vloer weer helemaal als nieuw. U bespaart veel geld en voorkomt ook dat uw parket onherstelbaar beschadigd raakt. Onze professionele behandeling maakt dat uw vloer nog tientallen jaren in topconditie blijft. Tevens is een behandeling van parket schuren en oliën een perfecte oplossing wanneer u een andere aanblik aan uw vloer wilt geven. Het is heel eenvoudig om een geheel nieuwe kleur of intensiteit aan uw parketvloer te geven, zodat hij er compleet als nieuw uit komt te zien.

Voordelen Parket Schuren en Oliën

De voordelen van parket schuren en oliën zijn met name het natuurlijke resultaat en de waterbestendigheid. Ook is een olievloer plaatselijk bij te werken. Met een parket renovatie door ons team beschikt u nog langer over een prachtige vloer waarvan de kwaliteit ontzettend goed behouden blijft. Vraag ons snel om een persoonlijk advies!

Onderhoud Tips voor een geoliede vloer

Uw prachtige behandelde vloer wilt u natuurlijk langdurig fris en mooi houden. Een kleine en regelmatige tijdsinvestering kan daar optimaal aan bijdragen. We adviseren al onze klanten om hun geoliede vloer iedere dag goed vrij te maken van stof, zand en ander klein vuil. Dit voorkomt dat het in eventuele kieren van de vloer kan gaan vastzitten. Voor het schoonmaken van uw vloer gebruikt u het beste een intensiefreiniger in combinatie met een middel voor vlekkenverwijdering. Hierna kunt u een passende onderhoudsolie toevoegen, die de kwaliteit en de schoonheid van uw parket helpt te behouden. Overigens is een geoliede houten vloer zeer ontvankelijk voor vlekvorming. Als u iets morst (vast of vloeistof), kunt u dit het beste zo snel mogelijk weghalen om vlekken te voorkomen.

Vraag nu een offerte aan!

=

Call Now Button