Parket Schuren

Een heerlijk frisse houten vloer als nieuw kan heel eenvoudig voor u worden geregeld door middel van parket schuren. Kies gewoon voor een volledige vloer renovatie door uw lokale professionals uit Deventer en zie binnen 1 à 2 dagen het uiterst fraaie eindresultaat. Wij voeren onze parket renovaties uit middels het schuren en vervolgens behandelen van de vloer met een beschermend middel naar keuze, zoals lak, hardwax of olie. Welke variant het wordt, bepaalt u helemaal zelf. Waar nodig staan we klaar met een passend advies voor specifiek uw vloer. Dankzij ons vakkundige parket herstel in Deventer gaat uw vloer veel langer mee.

Parket schuren

Parket Schuren door middel van Stofarme Schuurtechniek

Het parket schuren word bij ons ten alle tijde op een zeer stofarme wijze. Dankzij ons speciaal ontwikkelde schuursysteem laat de houten vloer renovatie nauwelijks stofdeeltjes of houtgruis vrij. Nagenoeg alle losse partikeltjes komen terecht in een speciaal reservoir binnen het stofzuigsysteem. Hierdoor kunnen we veel schoner werken dan voorheen en worden allergische reacties zo veel mogelijk voorkomen. Een bijkomend voordeel van deze manier van werken is dat we uw parket herstel een heel stuk sneller kunnen uitvoeren. Het laten renoveren van uw bestaande houten vloer heeft dus alleen maar voordelen!

Parket schuren

HET Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Parket Schuren: Afwerken met Olie

Een andere vorm van renovatie gaat via het parket schuren en oliën. Nadat uw houten vloer grondig geschuurd en geëgaliseerd is, kan hij worden voorzien van een enkele, goed dekkende olielaag. Het beschermmiddel wordt in vloeiende bewegingen over de gehele vloer verspreid, waarna het alleen nog maar hoeft te drogen. Vervolgens is uw gerenoveerde parketvloer tot in de lengte van dagen beschermd tegen vervuiling en beschadiging van allerlei aard. Een behandeling met olie is overigens de perfecte keuze voor een houten vloer met daaronder vloerverwarming. De experts van Parket Schuren Deventer vertellen u er graag meer over.

Parket Schuren: Afwerken met Lak

Zoals gezegd mag iedere klant zelf bepalen hoe de vloer zal worden afgewerkt. U kunt onder meer kiezen voor het schuren van uw parketvloer en deze te laten afwerken met lak. Een groot pluspunt van vloerlak is dat het in ontelbaar veel kleurnuances verkrijgbaar is en tevens geleverd kan worden in allerlei optieken van glans tot zeer mat. Parketlak wordt in meerdere dunne lagen toegepast, zodat de dekking 100% perfect is en uw vloer langdurig beschermd is tegen de vele invloeden van buitenaf. Hierbij valt te denken aan fel zonlicht, maar natuurlijk ook aan vuil en stof. Meer informatie vind u op de parket schuren en lakken pagina.

Hardwax olie voor extra bescherming

Om te zorgen voor een extra beschermende laag op uw geheel herstelde houten vloer, kunt u ook overgaan tot het schuren van de vloer en deze te laten afwerken met hardwax olie van bijvoorbeeld het merk OSMO. Hierbij maken we de vloer eerst vrij van oude schade en vervuiling, waarna de hardwax olie kan worden aangebracht. Hardwax olie beschikt over vochtwerende eigenschappen, die voorkomen dat uw parket aangetast wordt door gemorste vloeistoffen. Natuurlijk blijft het belangrijk om ontstane vervuiling zo snel mogelijk weer schoon en droog te maken. Zo zorgen we er met vereende krachten voor dat uw parket na de renovatiebeurt ontzettend lang in topconditie blijft. Meer informatie vind u op de parket schuren en hardwaxen pagina.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren met 20 Jaar ervaring

Team Parket Schuren Deventer van J.W. Vloeren en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkhedenestaat uit enkel gecertificeerde en uiterst ervaren parketteurs. Inmiddels beschikken we over ruim 20 jaar ervaring met parket schuren en afwerken in Deventer en omgeving. Of u nu de parketvloer in uw appartement of monumentale stadsvilla wilt laten renoveren, bij ons bent u altijd aan het goede adres. Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden bij u thuis en selecteer uit ons ruime aanbod het beschermende middel van uw voorkeur. Hierbij heeft u de keuze uit tientallen lichte en donkere kleurstellingen.

Parket Renovatie met garantie op geleverd werk en producten

Een vakkundige parket renovatie door team Parket Schuren Deventer J.W. Vloeren gaat altijd gepaard met diverse uitstekende garanties op het geleverde werk en de gebruikte producten. Zo bent u verzekerd dat het vloerherstel op de juiste wijze en met inzet van de correcte middelen wordt uitgevoerd en dat het resultaat lang houdt. U mag vertrouwen op ons uitstekende vakmanschap en goede advisering omtrent al het werk. Wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt met al onze vragen bij ons terecht!

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Voordat u ons inschakelt voor het parket schuren en behandelen in uw woning in Deventer, is het slim om eerst een vloerinspectie te laten uitvoeren. Dit is gratis en vrijblijvend en komt gepaard met een uitstekend advies van één van onze deskundige medewerkers. Een dergelijke inspectie van uw parket verschaft beide partijen het juiste inzicht voor wat betreft de kwaliteit en de staat van uw vloer. Op grond hiervan kunnen we exact vaststellen wat uw houten vloer precies nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw vloerinspectie in!

=
Call Now Button